Hotel Turnul***

Image

   

         
Dispunem de 19 spaţii de cazare, structurate astfel:

  • 1 apartament;
  • 1 garsonieră;
  • 3 camere triple;
  • 3 camere duble twin;
  • 11 camere duble matrimoniale.

          Fiecare cameră dispune de baie proprie, cablu TV- LCD, acces internet wireless, telefon cu acces direct.

          Restaurantul  cu o capacitate de 70 locuri  oferă  o ambianţă discretă şi eleganţă, un meniu variat care satisface cele mai sofisticate gusturi, concentrând o serie de curente culinare, pentru a vă oferi o gamă variată de preparate. Unitatea  poate găzdui diverse evenimente: nunţi, bancheturi, botezuri, cine festive, recepţii, întâlniri de afaceri, cocktail-uri, etc. 
Pentru turismul de afaceri punem la dispoziţie o sală de conferinţă de 30 – 40 locuri, luminată natural, complet dotată, care oferă condiţii profesionale de desfăşurare a tuturor  tipurilor de evenimente: conferinţe,  seminarii,  sesiuni de  training,  programe de team-building, etc.

          Modularea spaţiului din sala de conferinţe se face la cerere în funcţie de tipul de activitate desfăşurată. Sala este dotată cu: videoproiector, flipchart, sonorizare, DVD, ecran proiecţie, LCD.  Spaţiul este completat de o terasă ce poate fi folosită cu succes în sezonul cald pentru diverse funcţiuni adiacente. În perimetrul proprietăţii este amenajat un loc de joacă pentru copii şi un foişor cu barbeque, ideal pentru petrecerea timpului liber în natură.

          Vă punem la dispoziţie, pentru deplina dumneavoastră relaxare, un mic centru spa  ce  cuprinde  saună uscată şi sală de fitness. Acestea se află în incinta  hotelului  şi  sunt  la dispoziţia dumneavoastră pe tot parcursul zilei. De asemenea vă punem la dispoziţie  halate, prosoape şi papuci de unică folosinţă.

        Pentru momentele speciale şi animate, Salonul nostru vă stă la dispoziţie având o capacitate de 30 locuri. Aici puteţi viziona meciurile  echipelor favorite sau vă veţi putea întreţine cu prietenii şi familia la un pahar de vin din soiuri alese.

          Ne-am propus, prin deschiderea acestei locaţii să devenim un etalon al rafinamentului, şi bunului gust, oferind pe lângă serviciile de înaltă clasă, definirea unor  tarife  prietenoase.

 

                                   Va asteptam cu mare drag, in „TURNUL” nostru!